Gutto Alfa Arbutin Krem-cilt sorunlarına çözüm

09/11/2014
ile Gutto Natural
Gutto Arbutin cilt leke kremi

Gutto Alfa Arbutin leke kremi ve Cilt Aydınlatıcı krem nasıl elde edilmiştir.

Arbutin iki şekilde bulunur: alfa arbutin ve beta arbutin. Arbutin dut, kızılcık, ayı üzümü ve yaban mersini özlerinden ve yapraklarından 1 tondan 2 kilo exstrakt olarak ve biolojik kozmetik hammadesine dönüştürülerek elde edilir bu güne kadar cilt lekeleri için bulunan bitkisel leke aktifi olarak dünyanın en iyi aktifi alfa arbutin seçilmiştir.


Alfa arbutin ( Alpha Arbutin ) nedir ?

Bitkilsel alfa arbutin cilt hücrelerinizin kalbinde " yeni bir hayat " anlamında rol oynayan güçlü ve özel bileşimdir.

Leke giderici olarak da tanımlanan bitkisel alfa arbutin, biolojik teknoloji ile kozmetikte ciltte renk açma özelliği,melanin üretimini azalmada cilt pigment yapısını düüznelemede,cilt lekeleri,güneş lekeleri için en etkin maddedir

Alfa Arbutin ( Alpha Arbutin ) Kremin Cilde faydaları nelerdir ?

Alfa Arbutin içerikli krem dahada geliştirilerek ve daha fazla aktiflerle birleştirilerek zenginleştirilmiştir.

Güçlü Sertifikalı aktiflerin bir araya getirilip cilt sorunlarında etkili olması sağlanmıştır.

LINOLEIK ASIT, LINOLENIK ASIT,ALFA ARBUTİN : Güçlü nemlendirme ve leke tedavisinde C vitamini ile birleştiklerinde Cildinizde sinerejik etki yaratması sağlanmış ve kırışıklıklarınızda,cilt lekelenmelerinde,güneş lekelerinde önleyici özelliğe lekelerin tedavisinde sonuç alma dahada hızlandırılmıştır.

Cilt Aydınlatma;cilt beyazlatma,leke tedavisi,leke oluşumunu önleyici,cildi nemlendirme ve su kaybını önlemede cildin nem kapasitesini arttırmada NIACINAMID (B3 VITAMINI) kullanılarak cildin su kaybı önlenmiştir bu yüzden cilt daha nemli bir hale geldiği için kırışıklık sorununu önlemeye yardımcı olmuştur.

Güçlü bir antioksidan olan VITIS VINIFERA SEED EXT extratıyla Oksidatif bir oluşum ile cildinizde lekelenmeye sebep olan melanin oluşumunu azaltması sağlanmıştır. bu exstrat alfa arbutin ile bilişimi sayesinde cilde lekelenme soruna çözüm olmuş ve ciltdeki lekerin açılması sağlanmıştır.

Alfa Arbutin krem dahada güçlendirilerek sonradan oluşabilecek cilt lekelerine karşı cildin savunma gücünü artırabilmesi ve leke oluşumunun önlenebilmesi için SODYUM ASKORBIL FOSFAT(C VİTAMİNİ) eklenmiştir

Alfa Arbutin krem sadece cilt lekeleri ve cilt aydınlatma için değil aynı zamanda ciltdeki kırşıklılarda düşünülerek cildin su tutma kapasitini nem kapasitisini artırıp cildin nemli pürüzsüz olmasını sağlamak amacıyla ve kırışıklıkları önleyebilmesi için HYALURONIC ACID ile deteklenerek kırışıklıkları azaltmaya Vitamin E (Tocopherol) Sayesinde de cildimizi serbes redikallerden korumak amaçlanmıştır.bu sayede hem cildiniz korunacak ve kırışıklık problemlerinizde ortadan kalkmasını yardımcı olacaktır.

Bu kadar güçlü bir krem olan Gutto alfa Arbutin ( Alpha Arbutin krem ) cildin tüm sorunları çözüm üretirken dahada pürüzsüz bir cilt tonu ve görünüm için OMEGA YAĞ ASİTLERİ de eklenerek Cilde ipeksi bir his ve yumuşaklık kazandırılmış ,Cildi canlandırarak, pürüzsüz görünmesini sağlamaya yardımcı olmuştur.

Güneş,Cilt üzerinde kahverengi lekelerin koyulaşmasını hızlandırır.Güneş lekelerine maruz kalan ciltlerde düşünülerek cildi güneş ışınlarına karşı koruma kalkanı olacak SPF 15 faktör ve ayrıca UVA / UVB Protection Güneş ışınlarına karşı cildi koruma da kullanılarak cildi güneş ışınlarına karşı koruma kalkanıda oluşturulmuştur.

Gutto Alfa Arbutin krem'i Günlük cilt bakımınızın bir parçası haline getirin Lekelerin yavaş yavaş kaybolduğunu Kırışıklıklarınız azaldığını göreceksiniz Bu uygulama cilt lekelerinizi ve benekleri makyajla kapatmaktan daha kalıcı ve kesin çözümdür.

CİLT TONUNUZU DÜZGÜN HALE GETİRİN

Esmer ve kumral tenler Ciltte parça parça yama şeklinde görülen kahverengi leke dalgalarının oluşumuna son derece müsaittir.En sağlıklı Cildin görünümünü dahi bozabilen bu tür leke dalgalarından şikayetçi iseniz Gutto leke kremi Alfa Arbutin kremini düzenli olarak kullanın leke dalgalarının yok olmaya ve tüm cildinizin aynı tona dönüştüğünü ve kırışıklıklarınızın azalmasına cildinizin daha canlı görünmesine yardımcı olacaktır


TEK BİR ÜRÜNLE TÜM CİLT SORUNLARINA ÇÖZÜM ''GUTTO ALFA ARBUTİN KREM''

Cilt uzmanlarının cilt lekeleri için önerdiği alpha arbutin krem- Gutto alfa arbutin markasıyla üretilmektedir.