Saç Problemlerine çözüm

19/02/2020
ile Gutto Natural
Saç sorunlarına ve problemlerine karşı çözüm

Saçlarımı Seviyorum lakin sonunlarıma çözüm bulamıyorum mu diyorsunuz ?

Her şampuan Her Saça Olmazzzz !

Öncelik Saçınızda ki problemin ne olduğunu, Neden olduğunu Bilmeniz gerekir, Stres kaynıklı Dökülmemi, Kullandığınız ilaçlardan kaynaklı mı, Yoksa kullandığınız saç bakım ürünlerinden kaynaklımı

Saçınızda Dökülmemi var?, Saç derisi problemimi yaşıyorsunuz?, Saçınız çok mu cansız duruyor?, Saçlarınız yaşlanmayamı başladı?, Saçlarınızı Çok mu Boyuyorsunuz?, Saçınızdaki kepek sorununu mu çözemiyorsunuz?,Saçınız için Doğru ürünlerimi Kullanıyorsunuz?, Peki bunların nedenlerini hiç araştırdınız mı?

Uzun çalışmalar ve Argeler sonrası yapılan araştırmalara göre Bu sorunların tamamında yatan sorun doğru bir saç bakım ürününün kullanılmadığı yatmaktadır.

Kullanmış olduğunuz şampuanın özellikleri bu sorunlara çözüm üretmediği anlamını taşımaktadır.

Gutto Saç bakım ürünleri sadece tek bir saç problemi için üretilmemektedir, Her saç problemi ve sorunlarına göre araştırmalar yapılarak yapılan arge çalışmalarında çözüm odaklı ürünler geliştirilerek tüketicinin sorunlarına çözüm ortağı olmuştur.

Tüm Gutto Saç bakım ürünlerinde öncelik saç dökülmelerine karşı aktif ajanlar mutlaka kullanılmaktadır Dökülme karşıtı aktif ajanlar saç dökülmelerine karşı geliştirilmiş aktif ajanlar ve extract lardır, Tüm ürünlerin içeriklerine kullanılmakta dır.

Gutto saç bakım ürünlerin de saçlarınızda ki sorun neyse çözümü ayrı olabilecek ürünleri bulmanızı sağlayabilmek için her saç sorunu için ayrı aktif ajanlarla üretim yapılarak sorun çözümü odaklanmıştır.



Dökülme karşıtı ve Extra hacim

KERATİN ŞAMPUANI - KERATIN SHAMPOO

Saçınıza Keratin bakımı yaparak Ekstra Hacim kazandırmaya dökülme karşıtı aktif ajan ile dökülmeleri önlemeye yardımcı olan ürün

İçerdiği Bitkisel Proteinler (Plant Keratin) ile saçın dolgun görünüm ve hacim kazanmasına yardımcı olur. Bitkisel kompleks sayesinde saçların daha parlak ve sağlıklı görünmesini desteklerken dökülmenin önlemesine yardımcı olur. Paraben içermez



Yağlı Saçlara Özel Şampuan

KARA GÜLSUYU ŞAMPUANI - BLACK ROSEWATER SHAMPOO

Yağlı Saçlara Özel ve Dökülme Karşıtı

Gül Suyu saç derisinin arınmasına, saçların yağlı görünümden uzaklaşarak mat ve sağlıklı bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. Bitkisel kompleks sayesinde saçların daha parlak ve sağlıklı görünmesini desteklerken dökülmenin önlemesine yardımcı olur Paraben içermez.



Kepeklenmeye Karşı Şampuan

KEPEK KARŞITI ŞAMPUAN - ANTI DANDRUFF SHAMPOO

Kepeklenmeye karşı, Dökülme Karşıtı ve Ferahlatıcı

İçerdiği aktif maddeler ile kepeğin önlenmesinde, mentol ve nane ile saç derisinin ferahlamasında, nefes almasında etki gösterir. Bitkisel kompleks sayesinde saçların daha parlak ve sağlıklı görünmesini desteklerken dökülmenin önlemesine yardımcı olur.



Boyalı Saçlara özel Şampuan

ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ ŞAMPUANI - GRAPE SEED SHAMPOO

Boyalı Saçlara Özel ve Dökülme Karşıtı , Renk koruyucu

Üzüm çekirdeği anti oksidan etkisiyle saçın renginin korunmasına yardımcı

olur. Bitkisel kompleks sayesinde saçların daha parlak ve sağlıklı görünmesini

desteklerken dökülmenin önlemesine yardımcı olur.

Boyalı saçlar için şampuan



Kuru Saçlara Özel Şampuan

ALOE VERA ŞAMPUANI - ALOE VERA SHAMPOO

Kuru Saçlara Özel ve Dökülme Karşıtı, Ekstra nem

Aloe Vera saçın ve saç derisinin nemlenmesinde etkilidir. Kuru saçlarda kullanıma uygundur. Bitkisel kompleks sayesinde saçların daha parlak ve sağlıklı görünmesini desteklerken dökülmenin önlemesine yardımcı olur.

Kuru saçlar için şampuan



Saç Uzatmak İçin Şampuan

ATKUYRUĞU ŞAMPUANI - HORSETAIL SHAMPOO

Sağlık Saç Uzatma ve Dökülme Karşıtı şampuan

Atkuyruğu otu saçın sağlık bir şekilde uzamasını destekler. Daha güçlü saçlara kavuşmanızı sağlar. Bitkisel kompleks sayesinde saçların daha parlak ve sağlıklı görünmesini desteklerken dökülmenin önlemesine yardımcı olur.



Saç Onarıcı Bakım Şampuanı

ARGAN YAĞI ŞAMPUANI - ARGAN OIL SHAMPOO

Dökülme Karışıtı ve Onarıcı Bakım şampuanı

Argan Yağı, Omega-9 ve E vitamini açısından oldukça zengindir. Kırılgan ve yıpranmış saçlarda kullanıma uygundur. Bitkisel kompleks sayesinde saçların daha parlak ve sağlıklı görünmesini desteklerken dökülmenin önlemesine yardımcı olur.



Mat Saçlar İçin Şampuan

HİNDİSTAN CEVİZİ YAĞI ŞAMPUANI - COCONUT OIL SHAMPOO

Dökülme Karşıtı ve Ekstra Parlaklık

Hindistan Cevizi Yağı saçlarınızın beslenerek parlak görünmesini destekler. Cansız ve mat görünümlü saçlar için uygundur. Bitkisel kompleks sayesinde saçların daha parlak ve sağlıklı görünmesini desteklerken dökülmenin önlemesine yardımcı olur.



Saç Derisi Bakım Şampuanı

ÇAY AĞACI YAĞI ŞAMPUANI - TEA TREE OIL SHAMPOO

Dökülme Karşıtı veSaç Derisi Bakımı

Çay Ağacı Yağı saç derisini arındırmaya, canlandırmaya, saçların güçlenerek direnç kazanmasına yardımcı olur. Bitkisel kompleks sayesinde saçların daha parlak ve sağlıklı görünmesini desteklerken dökülmenin önlemesine yardımcı olur.



Saç yaşlanmasına karşı şampuan

BAOBAB ŞAMPUANI - BAOBAB SHAMPOO

Dökülme Karşıtı ve Saç Yaşlanmasına Karşı

Baobab Yağı, vitamin ve amino asitçe çok zengindir. Saçın elastikiyetinin artmasını, saç ve saç derisinin yaşlanma etkilerine karşı korunmasını destekler. Bitkisel kompleks sayesinde saçların daha parlak ve sağlıklı görünmesini desteklerken dökülmenin önlemesine yardımcı olur.



Kök Hücre Aktif ajanlı Şampuan

Mazin Keratinli Kök Hücre Aktif ajanlı bitkisel şampuan

Saç dökülmelerine karşı ve Saç artışını destekleyen Keratin bakım şampuanı

2008 yılının en iyi aktifi seçilen ve etkisi klinik testlerle ispatlanmış dünyanın ilk kök hücre aktif ajanı olan PhytoCellTec Malus Domestica ile deri kök hücrelerini korur ve saç foliküllerinin yaşam döngüsünü uzatır.Saç kökleri harekete geçirerek uzamasına köklerinin daha güçlü olmasına yardımcı olur

Mazin Keratinli ve Biotinli Şampuanın içerdiği mikro boyutlu bitki ve vitaminler saç foliküllerine ulaşarak foliküllerin uyarılmasını sağlar. Saç folikülü taban kısmında bulunan kılcal damarlar ile beslendiğinden, mikro sirkülasyonu uyararak, saç foliküllerine giden kan akımını ve dolayısı ile saç büyümesi için gerekli olan aktif maddelerin saç folikülüne ulaşmasına yardımcı olur.



Saç derisi problemlerine karşı şampuan

Mazin Saç Derisi Bakım Şampuanı seboreik dermatit Şampuan

Keratin, Cade oil ,D-Penthanol-Bio sulfur - Ardıç Katranlı şampuan

Mazin Saç derisi bakım şampuanı saç derisi problemlerinde,kepeklenme de,saç konaklarında,saç derisi rahatsızlıklarında,Saç kıran rahatsızlıklarında,yıpranmış hasar görmüş saçlarda ve ayrıcı içeriğinde bulunun yüksek oradaki ardıç katranı nedeniyle cilt sivilcelerinde,aknelerinde vücut sivilcelerinde çözüm bulabileceğiniz bir şampuan dır.

Mazin saç derisi bakım şampuanını sadece saçınızda değil vücudunuzdaki sivilceli ve akneli bölgelerde de oldukça etkisini göreceksiniz deri dökülmelerinde ve pullanmalarında da oldukça etkili bir ürün olan arıdıç katranı ve D-Penthanol ile cildinizdeki sorunlara çözüm bulabileceğiniz saç derisi bakım şampuanı dır.

Mazin Saç derisi bakım şampuanı , saç kıran rahatsızlıklarında da mikropları önleyici özelliğe sahiptir saç kıran rahatsızlıklarında oldukça etkili olan bu şampuanımız sizlerin saç ve cilt derisi promlemlerinizde çözüm sağlamanıza yardımcı olacaktır.

Doktorların ve cilt uzmanlarının önerdiği Keratin,Salicylic acid,Ardıç Katranı,D-Penthenol,Bıosulfur gibi birçok değerli aktif bileşimine sahip bir ürün olan Mazin Saç derisi bakım şampuanı, saç ekimi sonrası saçınızın ve saç derinizin bakımını yapmaya yardımcı olur.

Mazin Saç derisi bakım şampuanında saçınız için gerekli olan exstraktlar mevcuttur.

Keratin : Saçın esnekliğini ve yapısını sağlamlaştırarak parlaklık ,Nem kazanmasına yardımcı olur.

Salicylic acid : Keratiolatik etkisi ile bilinir Anti sebum ve Anti Dandruf özelliktedir.

Cade Oil ( Ardıç Katranı ) : Sebum salgısını dengeleyici ve Bakteri yayılımını engelleyici özellikleri bilinmektedir.

D-Penthenol : Deride yara iyileştirici ,Nemlendirici,Anti-enflamatuar,Anti-irritation özellik gösterir.Saç ekimi sonrası oluşan yaraların daha çabuk iyieşmesini sağlar Saçımızda ve Cildinizde canlılık ve parlaklık sağlar ,Saçın ve Cildinizin su tutma kapasitesini artırıcı özellikler gösterir.

Biosulfur : Anti-bakteriyel,Anti-enflamataur ve Anti-sebum etkileri ile 3 lü etki gösteren bir sebum modülatörüdür .Kepekli saçlarda ve yağlı ciltlerde etkilidir. Saç arasındaki sivilcelerde ve ciltdeki sivilce ve aknelerde, Saç sedefinde çok etkili bir aktif ajandır .



Görüldüğü gibi her şampuan her saça olmaz öncelik saçınızdaki probleme uygun ürünü seçmek ve probleme çözüm odaklı ürünleri kullanmaktır.

Daha detaylı bilgi alabilmek için uzmanlarımızdan yardım talebinde bulunabilirsiniz