Saç Problemlerine çözüm

19/02/2020
ile Gutto Natural
Saç sorunlarına ve problemlerine karşı çözüm

Saçlarımı Seviyorum lakin sonunlarıma çözüm bulamıyorum mu diyorsunuz ?

Her şampuan Her Saça Olmazzzz !

Öncelik Saçınızda ki problemin ne olduğunu, Neden olduğunu Bilmeniz gerekir, Stres kaynıklı Dökülmemi, Kullandığınız ilaçlardan kaynaklı mı, Yoksa kullandığınız saç bakım ürünlerinden kaynaklımı

Saçınızda Dökülmemi var?, Saç derisi problemimi yaşıyorsunuz?, Saçınız çok mu cansız duruyor?, Saçlarınız yaşlanmayamı başladı?, Saçlarınızı Çok mu Boyuyorsunuz?, Saçınızdaki kepek sorununu mu çözemiyorsunuz?,Saçınız için Doğru ürünlerimi Kullanıyorsunuz?, Peki bunların nedenlerini hiç araştırdınız mı?

Uzun çalışmalar ve Argeler sonrası yapılan araştırmalara göre Bu sorunların tamamında yatan sorun doğru bir saç bakım ürününün kullanılmadığı yatmaktadır.

Kullanmış olduğunuz şampuanın özellikleri bu sorunlara çözüm üretmediği anlamını taşımaktadır.

Gutto Saç bakım ürünleri sadece tek bir saç problemi için üretilmemektedir, Her saç problemi ve sorunlarına göre araştırmalar yapılarak yapılan arge çalışmalarında çözüm odaklı ürünler geliştirilerek tüketicinin sorunlarına çözüm ortağı olmuştur.

Gutto Yenilendi

11/11/2014
ile Gutto Natural
Gutto tuy geciktirici krem

Yeni gutto tüy geciktirici krem istenmeyen tüylere etkisi eskisine göre günümüzün aktifleriyle geliştirilerek dahada etkili hale getirilmiştir.

İstenmeyen tüyler, bir çok kadın ve erkeği rahatsız eden bir sorundur.

Gutto Tüy geciktirici krem Cildin ve kılın anatomisini, histolojik yapısını derinlemesine inceleyerek tamamen hijyenik koşullarda ve GMP kurallarına uygun olarak kendi tesislerimizde hazırlanmış ve yaklaşık 16 ülkede bir çok bay ve bayanın tüy sorunlarına çözüm ortağı olmuş Tüy geciktirici bir üründür.

Gutto Tüy geciktirici krem Tüylerin daha az, ince ve geç çıkmasına yardımcı olur.

Gutto Tüy geciktirici krem kullanırken ayrıca kırışıklık önleyici krem kullanmanıza gerek bırakmaz Cildin PH değerini koruyup, nemini ve yumuşaklığını arttırırken cildin günlük bakım ihtiyacını da karşılar. Yan etkisi yoktur. Yüzünüz dahil Vücudun her bölgesinde güvenle kullanılabilecek bir üründür.

Tüy geciktirici kremin kullanımında ten ve kıl rengi ayırt edilmez.

Ekonomik ve acı vermeyen bir yöntemdir. Kadınlar ve erkekler güvenle kullanabilir.

İster Yüzünüze İster Tüm Vücudunuza Doğal karınca yumurtası yağı içerir

Unutmayin krem tüyler kökünden alindiktan sonra masaj yaparak sürülür

Uyarilar:

Haricen kullanilir.


Gutto Alfa Arbutin Krem-cilt sorunlarına çözüm

09/11/2014
ile Gutto Natural
Gutto Arbutin cilt leke kremi

Gutto Alfa Arbutin leke kremi ve Cilt Aydınlatıcı krem nasıl elde edilmiştir.

Arbutin iki şekilde bulunur: alfa arbutin ve beta arbutin. Arbutin dut, kızılcık, ayı üzümü ve yaban mersini özlerinden ve yapraklarından 1 tondan 2 kilo exstrakt olarak ve biolojik kozmetik hammadesine dönüştürülerek elde edilir bu güne kadar cilt lekeleri için bulunan bitkisel leke aktifi olarak dünyanın en iyi aktifi alfa arbutin seçilmiştir.